fbpx

Voorkom mislukking op de digitale werkplek dankzij digitale adoptie: Modern Workplace

“Organisaties veranderen de manier waarop ze werken, opereren en waarde leveren, allemaal als gevolg van digital disruptie en technologische veranderingen… Digitale adoptie is een proces waarbij mensen en organisaties technologie ten volle en voor het beoogde doel gebruiken…

Tegen 2021 zal slechts een kwart van de middelgrote en grote organisaties zich met succes richten op nieuwe manieren van werken in 80% van hun initiatieven, aldus Gartner. “Moderne, digitale werkplekinitiatieven kan je niet uitsluitend als een IT-initiatief behandelen”, zegt Carol Rozwell, distinguished research vice president bij Gartner. Focus op de mensen die de technologie gebruiken is een belangrijke succesfactor.

De Microsoft Modern Workplace is een werkplek die gebruikmaakt van de suite van Microsoft 365-technologieën en -productiviteitstoepassingen die de kracht van de cloud benutten.

Door tools voor samenwerking op afstand, zoals Microsoft Teams, Azure en Office 365, intelligent te combineren, sloopt de digitale werkplek de communicatiebarrières en transformeert ze de ervaring van werknemers naar een ervaring die efficiëntie, groei en innovatie bevordert.

De sleutel tot succes hangt echter af van de implementatiestrategie van een moderne, digitale werkplek – een strategie die echte verandering binnen de organisatie kan teweegbrengen.

Wilt u meer weten over:

  • Insights, een end-to-end programma voor de digitale werkplek – de implementatieaanpak vanuit het oogpunt van techniek, communicatie, change management en governance, om een soepele gebruikersadoptie te garanderen
  • Modern Workplace | klantengetuigenis
  • De Ordina Modern Workplace-oplossing

Omarm nieuwe manieren van werken met de Modern Workplace.
Het implementeren van een digitale werkplek is een belangrijk onderdeel van uw businesscase.

Benieuwd hoe Ordina omgaat met verandering en adoptie in uw project?
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.


P.S. Ordina is een Microsoft Gold Partner. Ons team heeft uitgebreide ervaring in MS-services zoals Office 365, Teams, Azure en SharePoint. Wij helpen klanten bij het implementeren van geavanceerde MS-samenwerkingstools. Wij kunnen zorgen voor een naadloze cloudmigratie en werknemersbetrokkenheid.