Wendy Aendekerk op lijst MT Next Leadership 50

Wendy Aendekerk, directeur Human Resources bij Ordina, staat op de lijst 'MT Next Leadership 50'. Dit is dé lijst met het bestuurlijk toptalent van Nederland.

Gisteravond werd de definitieve lijst tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt met als gastsprekers onder meer Ben Tiggelaar en Young Capital-CEO Ineke Kooistra.

De MT Next Leadership 50 bestaat sinds 2009 en heette voorheen MT Goudhaantjes. Op de lijst stonden in het verleden mensen die uiteindelijk inderdaad grote bedrijven zijn gaan leiden, zoals Pieter Elbers (KLM), Ralph Hamers (ING), Herna Verhagen (PostNL) en Marit van Egmond, (Albert Heijn). Voor de MT Next Leadership 50 komen professionals in aanmerking die jonger dan 45 jaar zijn, werkzaam zijn bij een 250+-organisatie en al een bliksemcarrière achter de rug hebben.

Wendy Aendekerk is sinds 1 april bij Ordina werkzaam als directeur Human Resources waarmee zij verantwoordelijk is voor alle HR-activiteiten van Ordina Nederland.

In een reactie laat zij weten bijzonder verguld te zijn met de nominatie. “Erg leuk om te horen en ik bevind me hier bij Ordina in zeer goed gezelschap. Eerder was onze CFO, Annemieke den Otter ook genomineerd.”

Nieuwsgierig naar de hele lijst? Klik hier!