Afstudeercampus

Meedenken over innovaties die écht het verschil maken!

Samen duurzaam innoveren. Dat is wat Ordina doet. Dat betekent dat we investeren in jong talent en afstudeerstages aanbieden waar je echt iets aan hebt. Bij Ordina krijg je daarom volop de ruimte om mee te denken over innovaties die ook écht een oplossing zijn.

Als afstudeerder ontvang je van ons een stagevergoeding en je krijgt een laptop en een telefoon in bruikleen. Er zijn in principe twee startmomenten: februari en september. Tegelijk beginnen met andere afstudeerders, betekent dat je kunt leren van elkaar omdat je in dezelfde fase van je studie zit. Tegelijkertijd maak je in de praktijk kennis met Agile werken. In stand-ups houden jullie elkaar op de hoogte van de voortgang.

Succesvolle stagiairs krijgen de mogelijkheid om, na het afronden van hun studie, hun ambities concreet te maken in het tweejarige Young Professional-programma TalentPower.

Kom jij ook afstuderen bij Ordina? We maken graag kennis met jou! Bekijk onderstaande afstuuderopdrachten. Staat er niks tussen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze recruiters en misschien kunnen zij jou verder helpen.