fbpx

Het Accelerator-programma: hét opleidingstraject voor developers

We helpen klanten om ‘ahead of change’ te zijn, zodat ze voorbereid zijn op de toekomst. Om dat te doen, moeten we natuurlijk perfect weten wat er leeft en beweegt. Vandaar onze focus op kennis en nieuwe technologieën.

Het Accelerator-programma is specifiek ontwikkeld voor developers van open source-talen als Java, JavaScript en Python. Met dit opleidingsprogramma heb jij het stuur in handen om op gestructureerde wijze naar het volgende niveau van vakbekwaamheid te gaan.

Versnellen

Via het Accelerator-programma van Ordina Software Development krijgen junior, medior en senior professionals één jaar lang opleidingen en workshops om hun carrière letterlijk te ‘versnellen’. Dit kan in twee verschillende trajecten, van junior naar medior en van medior naar senior. Developers kunnen zich snel verder ontwikkelen door middel van uiteenlopende tools, waarbij er naast de techniek ook aandacht is voor soft skills. Denk hierbij aan sociale en organisatorische vaardigheden.

Het opleidingsprogramma bestaat uit een mix van theorie en hands-on praktijksessies, aangepast aan elk experttype. Bij Ordina heb je zelf de regie over je loopbaan!

Wat kun je verwachten?

  • 1 jaar intensieve training voor en door professionals
  • Uitsluitend moderne technieken
  • Combinatie van vakinhoud en soft skills

Het Accelerator-programma omvat twee subprogramma’s:

  • The Next Level –van junior naar medior
  • The Advanced Level – van medior naar senior

Codesmiths en Chapterleads

Beide programma’s zijn samengesteld door de Codesmiths en Chapterleads van Ordina.De Codesmiths en Chapterleads zijn ervaren developers met veel vakinhoudelijke kennis. Zij hebben er hun vak van gemaakt om kennis en kunde over te brengen naar collega developers en dus ook naar de deelnemers van het Accelerator-programma.

Sparren en leren

Het Accelerator-programma volg je uiteraard niet alleen! Samen met collega’s of vakgenoten kun je sparren en leren van problemen uit de praktijk. Binnen Ordina zijn er hechte communities van vakgenoten. Zo inspireer je elkaar, hou je elkaar scherp en help je elkaar om steeds beter te worden.

Podcast ‘Accelerator programma’

Onze enthousiaste software developers vertellen je in deze podcast alles over het Accelerator-programma, hét open source opleidingstraject. Dit traject is specifiek ontwikkeld om je kennis in sneltreinvaart naar een hoger niveau te tillen. Mark, Jeroen en Corneel vertellen over de meerwaarde van het traject, de inhoud van de technische opleidingen en hoe de open source community van Ordina hun loopbaan versnelt. Beluister hem nu!