Foto van onze IT-professionals
Stay ahead of
change.
Start at 
Ordina.

IT-professional

Nieuwsgierig naar al onze tech vacatures?

Wij geloven in de kracht van de Ordina-teamformule: jouw talent en ambitie zijn het uitgangspunt voor de samenstelling van een team. Tel daar de klantvraag bij op. Uitkomst? Het Ordina High performance team. Jij wordt een onmisbare schakel. Met jouw scherpe visie en innovatieve ideeën help je onze klanten in IT en business transformaties. Zo blijven zij de verandering voor en sluit je elke werkdag extra nieuwsgierig af.

Case – werken in een High performance team

De Ordina-‘credit guards’ zijn een High performance team dat ingezet is bij de Rabobank. Het is een mooie mix aan persoonlijkheden met elk hun eigen vakgebied. Het team leert van elkaar, is proactief en kan snel beslissingen maken. Ook de Rabobank is tevreden: zij hebben zo’n maand of drie gewonnen.
Lees hier alles over de case!

Werken in een High performance teams

Onze multidisciplinaire teams worden samengesteld op basis van de talenten en ambities van onze professionals. Als je daar de klantvraag bij optelt, is de uitkomst een High performance team. Samen de nieuwste trends in tech ontdekken, oplossingen vinden die verder gaan dan de vraag en het beste in elkaar naar boven halen. Je wordt een onmisbare schakel in een team van professionals, waarin iedereen bijdraagt vanuit zijn eigen vakgebied. Zo blijf je van elkaar leren en sta je er nooit alleen voor.

Wat is jouw vakgebied?

Hechte communities

We zijn een krachtige organisatie op mensenmaat. Binnen onze hechte communities ontmoet je collega’s met dezelfde passie voor technologie. Je wisselt kennis en ervaring uit en ontwikkelt samen met gelijkgestemden nieuwe proposities.

Onze klanten