fbpx
Werken als IT-professional bij Ordina

IT-professional

Nieuwsgierig naar al onze tech vacatures?

Wij geloven in de kracht van de Ordina-teamformule: jouw talent en ambitie zijn het uitgangspunt voor de samenstelling van een team. Tel daar de klantvraag bij op. Uitkomst? Het Ordina High performance team. Jij wordt een onmisbare schakel. Met jouw scherpe visie en innovatieve ideeën help je onze klanten in IT en business transformaties. Zo blijven zij de verandering voor en sluit je elke werkdag extra nieuwsgierig af.

Case – VandeBron – Met moderne technologie bouwen aan een duurzame software-oplossing met maatschappelijke impact

Energiebedrijf Vandenbron maakt zich sterk voor 100% groene energie die duurzaam is geproduceerd in Nederland met behulp van bijvoorbeeld wind en zon. 

Om het energienet in balans te houden, is het belangrijk om vraag en aanbod van energie op elkaar af te stemmen. Op dagen dat het heel hard waait of dat de zon veel schijnt geeft dit namelijk pieken in het opwekken van energie. Ontstaan die pieken op momenten dat er minder vraag dan aanbod is, dan kan het net uit balans raken. In dit filmpje vertellen software developers Vincent Schoonen en Martin van Es van Ordina daar meer over. Lees hier alles over de case!

Werken in een High performance teams

Onze multidisciplinaire teams worden samengesteld op basis van de talenten en ambities van onze professionals. Als je daar de klantvraag bij optelt, is de uitkomst een High performance team. Samen de nieuwste trends in tech ontdekken, oplossingen vinden die verder gaan dan de vraag en het beste in elkaar naar boven halen. Je wordt een onmisbare schakel in een team van professionals, waarin iedereen bijdraagt vanuit zijn eigen vakgebied. Zo blijf je van elkaar leren en sta je er nooit alleen voor.

Podcast ‘Accelerator programma’

Onze enthousiaste software developers vertellen je in deze podcast alles over het Accelerator-programma, hét open source opleidingstraject. Dit traject is specifiek ontwikkeld om je kennis in sneltreinvaart naar een hoger niveau te tillen. Mark, Jeroen en Corneel vertellen over de meerwaarde van het traject, de inhoud van de technische opleidingen en hoe de open source community van Ordina hun loopbaan versnelt. Beluister hem nu!

Wat is jouw vakgebied?

Hechte communities

We zijn een krachtige organisatie op mensenmaat. Binnen onze hechte communities ontmoet je collega’s met dezelfde passie voor technologie. Je wisselt kennis en ervaring uit en ontwikkelt samen met gelijkgestemden nieuwe proposities.

Onze klanten