IT-professional

In teamverband aan de slag bij de klant!
Nieuwsgierig naar onze tech vacatures?

Wij geloven in de kracht van de Ordina-teamformule: jouw talent en ambitie zijn hét uitgangspunt voor de samenstelling van een team. Tel daar de klantvraag bij op. Uitkomst? Het Ordina High performance team. Jij wordt een onmisbare schakel. Met jouw scherpe visie en innovatieve ideeën help je onze klanten in IT en business transformaties. Zo blijven zij de verandering voor en sluit je zelf elke werkdag extra nieuwsgierig af.

Case – werken in een High performance team

De Ordina-‘credit guards’ zijn een High performance team dat ingezet is bij de Rabobank. Het is een mooie mix aan persoonlijkheden met elk hun eigen vakgebied. Het team leert van elkaar, is proactief en kan snel beslissingen maken. Ook de Rabobank is tevreden: zij hebben zo’n maand of drie gewonnen.

Lees hier alles over de case!

Werken in High performance teams

Onze multidisciplinaire teams worden samengesteld op basis van de talenten en ambities van onze professionals. Als je daar de klantvraag bij optelt, is de uitkomst een High performance team. Samen de nieuwste trends in tech ontdekken, oplossingen vinden die verder gaan dan de vraag en het beste in elkaar naar boven halen. Je wordt een onmisbare schakel in een team van professionals, waarin iedereen bijdraagt vanuit zijn eigen vakgebied. Zo blijf je van elkaar leren en sta je er nooit alleen voor.

Wat is jouw vakgebied?

Hechte communities

We zijn een krachtige organisatie op mensenmaat. Binnen onze hechte communities ontmoet je collega’s met dezelfde passie voor technologie. Je wisselt kennis en ervaring uit en ontwikkelt samen met gelijkgestemden nieuwe proposities. Ontdek nu bij welke community jij je thuis voelt!

Tijdens onze jaarlijks event Code & Comedy zie je de kracht van Ordina communities terug. Het is een event waar code en comedy worden gemixt. Dat maakt dit evenement jaarlijks tot een groot succes. Een avondvullend festivalprogramma met lekker eten, humor, technologie en gave tech talks. Van zowel interne toppers als de aansprekende keynotes. Kijk hier naar de aftermovie van Code & Comedy 2019!

Onze klanten

Onze IT-professionals maken dagelijks het verschil bij grote klanten binnen de overheidindustrie en zorg. Maar ook in de financiële dienstverlening lopen we voorop. Met ons Digital Banking team helpen wij de banken om future-proof te worden.