fbpx
Jong Ordina team

JongOrdina

Hét netwerk voor jonge talenten

JongOrdina is het jongerenplatform van Ordina. Een dynamische community waar onze jonge talenten elkaar ontmoeten en helpen in de ontwikkeling van hun carrière. Sporten, netwerken en borrelen? Ook daar houden ze van.

Jouw netwerk

JongOrdina is een groot en handig platform met allerlei activiteiten. Het is de plek waar je collega’s leert kennen, afspreekt om samen leuke dingen te doen en waar netwerken je een stuk gemakkelijker afgaat. En het mooie is: veel JongOrdina activiteiten zijn kosteloos! Voor sommige activiteiten vragen we je een kleine bijdrage te doen.

Kennis & ontwikkeling

Bij ons werken mensen die houden van mensen. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom bieden we verschillende trainingen, opleidingen en workshops aan om jou iedere dag een beetje beter te maken. Maar er is meer. Speciaal voor jou organiseert JongOrdina activiteiten waardoor je verder groeit in je ontwikkeling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop gebarentaal? Of een pizzasessie met één van de directeuren? Je kunt ook zelf actief bijdragen in een werkgroep aan de hand van een interessant topic.

Sport & fun

‘Work hard, play hard’ is één van onze favoriete uitspraken. Bij Ordina werken we hard, maar dat kan alleen als we ook ontspannen. Daarom organiseren we geregeld sportieve en sociale activiteiten. Denk aan netwerkborrels, een voetbaltoernooi, apenkooien, archery tag, beachvolleybal of een Wipeout parcours.

En vergeet het winter- en zomerfeest niet! Daar praten we ieder jaar nog lang over na…