fbpx

JongOrdina

Hét netwerk voor jonge talenten

JongOrdina is het jongerenplatform van Ordina. Een dynamische community waar onze jonge talenten elkaar ontmoeten, helpen in de ontwikkeling van hun carrière en natuurlijk samen veel plezier hebben!

Jouw netwerk

Met alle activiteiten biedt JongOrdina een groot en handig platform om collega’s te leren kennen, te netwerken, nieuwe kennis op te doen of simpelweg om leuke dingen te doen. Veel van de activiteiten van JongOrdina zijn kosteloos of worden aangeboden met een beperkte eigen bijdrage.

Kennis & ontwikkeling

Onze organisatie draait om mensen en hun ontwikkeling. Naast alle trainingen, opleidingen en workshops die vanuit de organisatie worden gefaciliteerd, organiseert JongOrdina speciaal voor jou activiteiten waardoor je groeit in je ontwikkeling. Of dat nu een workshop debatteren is of een kennissessie Digitale Transformatie.

Sportief & Fun

Voor een goede dosis inspanning en ontspanning, organiseren wij volop sportieve en sociale activiteiten. Een greep uit onze activiteiten: vrijwilligersavonden, een voetbaltoernooi, apenkooien, archery tag, beachvolleybal of een Wipeout parcours. En voor de ultieme ontspanning, kom je naar het spectaculaire winter- en zomerfeest!