fbpx

Leren en ontwikkelen

Ordina investeert in expertise van haar medewerkers

Bij Ordina heb je zelf de regie over je loopbaan. Je krijgt dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen. In de eerste plaats door gave uitdagende opdrachten bij de klant waar je veel van leert. Want de praktijk is en blijft de beste leerschool. Je gaat op een agile manier werken in teamverband, waarbij je elkaar inspireert, scherp houdt en elkaar helpt groeien. Als jij het even niet weet, dan kan een ander teamlid bijspringen. Zo help je elkaar om steeds beter te worden.

Tegelijkertijd stelt Ordina je diverse leer- en ontwikkelmogelijkheden ter beschikking. In overleg met jouw toekomstige manager bepaal je wat jou helpt om je verder te ontwikkelen. Opleiding en ontwikkeling vindt namelijk plaats op basis van jouw behoefte. Dat kunnen workshops, trainingen, podcastst en e-learnings zijn of het bijwonen of organiseren van meetups. Daarnaast kun je in onze Ordina-communities altijd sparren met je vakgenoten.

Bij Ordina geloven we dat je zelf het beste weet wat je nodig hebt voor jouw ontwikkeling. Wij bieden de mogelijkheden, maar jij staat aan het roer. Uiteraard raden we je aan om bepaalde trainingen te volgen, maar we vinden het net zo belangrijk dat je op basis van zelfinzicht, nieuwsgierigheid en ondernemerschap bekijkt welke leermogelijkheden je nodig hebt om je ontwikkeling te versnellen.