Past Ordina bij jou?

Doe de test en je weet het meteen!

Werken is zoveel meer dan alleen de functie. De cultuur, sfeer, omgangsvormen en ambities van een werkgever zijn heel bepalend bij jouw carrièrekeuzes. Want je doet je werk met plezier bij een werkgever die bij jou past. Wil jij weten of wij bij jou passen? Doe de test!

Doe de test!


 

 

Ervaren

Een bedrijfscultuur moet je eigenlijk ervaren in plaats van beschrijven. Want sfeer moet je voelen. Om zo dicht mogelijk bij dit gevoel te komen, belichten we de bedrijfscultuur van Ordina vanuit twee perspectieven: intern en extern. Een medewerker van Ordina en een externe, verbonden aan Ordina, geven hun gezamenlijke visie op wat de sfeer en de medewerkers bij Ordina zo typeert.

Betrokken

De onderlinge betrokkenheid is onder meer merkbaar door een hoge bereidwilligheid om elkaar te helpen. Ordina herbergt een schat aan expertise. Voor elk mogelijk vraagstuk binnen het vakgebied zijn er deskundige mensen te vinden die steun kunnen bieden. Je staat er nooit alleen voor.

Ordina stelt zich dan ook ten doel om kennis en ervaring binnen het bedrijf voor iedereen beschikbaar te maken. Zo is er een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande opleidingen. Deze worden verzorgd door interne deskundigen en staan open voor elke geïnteresseerde medewerker. Bij Ordina krijgen medewerkers de tijd en de gelegenheid om zich blijvend te ontwikkelen.

Kennisdeling en onderlinge betrokkenheid leiden tevens tot een unieke klantbetrokkenheid. Klanten hebben voordeel van de samenwerking met een deskundig en gemotiveerd team dat zich inzet om de best mogelijke oplossingen te vinden.

Mensgericht

Bij Ordina staat de mens centraal. Volgens ons staat kwaliteit van werk in nauw verband met persoonlijk welzijn. We vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s plezier in hun werk hebben en zich op hun gemak voelen. De open en informele sfeer bij Ordina draagt hier in belangrijke mate aan bij.

Het zijn de mensen die Ordina maken. Deze gedachte heeft zijn weerslag op de manier waarop we onze diensten verlenen. Door de mens centraal te stellen en innovatie toe te passen voor de mens streven wij ernaar elke dag het verschil te maken bij onze klanten.

Mensen hebben bij Ordina de ruimte om zichzelf te zijn. Mede hierdoor heerst er een cultuur waarbij wederzijds begrip en onderlinge betrokkenheid op natuurlijke wijze deel uitmaken van de dagelijkse omgang met elkaar. Vanuit de organisatie past hierbij het streven om met medewerkers te zoeken naar een goede balans tussen werk en privé.

Eigenzinnig

Eigenzinnigheid waarderen we bij Ordina. Het geeft een verfrissende kijk op de wereld om ons heen. Als ondernemende werknemer heb je volop ruimte om je eigen ideeën in te brengen en te realiseren. Met een goed idee, creativiteit, wat lef en overtuigingskracht is er veel mogelijk. Het creatief potentieel van onze medewerkers beschouwen we als een groot goed.

Verder houden we nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Dat betekent niet dat Ordina achter elke hype aanrent. De nieuwste ontwikkelingen schatten we op hun waarde en nemen we mee om onze eigen koers te bepalen. Deze koers is altijd gericht op het toepassen van innovatie middels een solide oplossing die van toegevoegde waarde is voor de klant.