fbpx

Sollicitatieproces

Solliciteren is een proces van nieuwe mensen ontmoeten, elkaar leren kennen en het aangaan van nieuwe relaties. Dat is niet anders in deze uitdagende tijd, maar het proces is wel net een tikkeltje anders. Dat gaat nu tijdelijk via FaceTime, Skype, Whatsapp of Teams. Wat jij handig vindt. En het werkt eigenlijk net zo goed en persoonlijk.

Dit kun je verwachten

Wij maken graag kennis met jou om samen te ontdekken of een carrière bij Ordina past bij jou. Dat doen we nu ook digitaal, via FaceTime, Skype, Whatsapp of Teams. In ons sollicitatieproces sta jij centraal. Het is een proces met duidelijke stappen, waarin je altijd met ons contact kan opnemen én afspraken kan plannen wanneer het jou uitkomt. Ook in deze bijzondere tijd van thuiswerken, kun je onze recruiters altijd telefonisch bereiken.

De stappen hieronder zijn een indicatie hoe het traject verloopt. Uiteindelijk blijft het wel altijd maatwerk en kan er vanaf geweken worden als dat wenselijk is.

Interview met Jetske Bakker, HR business partner, over ons sollicitatieproces

Jetske Bakker werkt sinds juli 2018 bij Ordina. Momenteel werkt ze als HR business partner talent acquisition. In die rol is ze medeverantwoordelijk voor de recruitmentstrategie en het bedenken van creatieve wervingsacties. Ze voelt zich thuis bij Ordina omdat ze zichzelf kan zijn en haar creativiteit kwijt kan in het werk, wat voor haar erg belangrijk is.
Lees hier het hele interview!