Sollicitatieproces

Nu op de landingspagina, morgen landen bij een hechte club

Solliciteren is een proces van nieuwe mensen ontmoeten, elkaar leren kennen en het aangaan van nieuwe relaties. De keuze voor een nieuwe functie en werkgever maak je niet zomaar. Die keuze heeft impact op jezelf als professional,
op jezelf als mens en op je thuissituatie.

Dit kun je verwachten

Wij verwelkomen je graag als kandidaat voor een toekomstige carrière bij Ordina. Om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen, hebben we ons sollicitatieproces zo ingericht dat jij als kandidaat centraal staat. Met een eenduidig proces in duidelijke stappen, waarin je altijd met ons contact kan opnemen én afspraken kan plannen wanneer het jou uitkomt. Uiteraard blijft het hele traject van de eerste kennismaking tot aan jouw en onze definitieve keuze altijd maatwerk en zijn de onderstaande stappen een indicatie hoe het traject bij ons verloopt. Er kan altijd van worden afgeweken mocht dat nodig of wenselijk zijn.

Interview met Jetske Bakker, HR business partner, over ons sollicitatieproces

Jetske Bakker is sinds juli 2018 werkzaam bij Ordina. Momenteel werkt ze als HR business partner talent acquisition. In die rol is ze verantwoordelijk voor de strategie en beleid binnen het recruitmentdomein en het bedenken van creatieve wervingsacties. Ze voelt zich thuis bij Ordina omdat ze zichzelf kan zijn en haar creativiteit kwijt kan in het werk, wat voor haar erg belangrijk is.
Lees hier het hele interview!