fbpx
sollicitatie

Sollicitatieproces

Dit kun je verwachten

Solliciteren is de eerste stap naar een baan bij Ordina. Nieuwe mensen leren kennen is leuk, maar ook spannend. Zeker als je nog studeert of nog niet vaak hebt gesolliciteerd. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom vertellen we hieronder hoe ons sollicitatieproces eruitziet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Dit kun je verwachten

Tijdens een eerste gesprek maken we kennis met je. We zijn natuurlijk heel benieuwd of een carrière bij Ordina bij jou past. Dat doen we op kantoor of online via FaceTime, Skype, WhatsApp of Teams. Wat jij handig vindt. Hebben we een match? Dan gaan we verder met het sollicitatieproces waarbij het allemaal draait om jou. Het is een proces met duidelijke stappen. Je kunt altijd contact opnemen met onze recruiters en we plannen onze afspraken wanneer het jou uitkomt.

Hoe het traject verloopt, zie je hieronder. We volgen altijd de standaard stappen. Maar als het nodig is, dan doen we het net een beetje anders.

Interview met Jetske Bakker, HR business partner, over ons sollicitatieproces

Jetske Bakker werkt sinds juli 2018 bij Ordina, momenteel als HR-business partner talent acquisition. In die rol is ze medeverantwoordelijk voor de recruitmentstrategie. Ook de creatieve wervingsacties zijn door haar bedacht. Het allerleukste aan haar werk? Jetske voelt zich thuis bij Ordina, omdat ze zichzelf en dus lekker creatief mag zijn. Daar wordt zij niet alleen heel blij van, maar haar collega’s ook!
Lees hier het hele interview!