Solliciteren bij Ordina

We vinden het leuk om je te ontmoeten!

Solliciteren is spannend. Zeker als je nog studeert of naar je eerste baan zoekt. We vinden het daarom belangrijk dat je als Young Professional weet wat je te wachten staat als je bij ons solliciteert. Je steekt tijd en energie in je sollicitatie. Je doet je best om jezelf goed te presenteren. Dan mag je van een werkgever ook verwachten dat je sollicitatie met zorg wordt behandeld. En dat je vlot een reactie ontvangt natuurlijk.
Bij Ordina begrijpen we dat.

Solliciteren

Solliciteren begint met de zoektocht naar vacatures die je het beste bij jou passen. Bij Ordina liggen veel kansen, dus het kan zijn dat je tegen vragen aanloopt. Gelukkig kun je dan altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. Heb je geen vragen? Dan kun je gewoon direct solliciteren. Met een heldere motivatiebrief en volledig CV uiteraard.

Onze ontmoeting

Heb je gesolliciteerd naar een Young Professional-vacature? Dan gaat een recruiter jouw sollicitatie bekijken. En als jouw profiel voldoende aansluit, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We plannen dan ook een eerste gesprek met je. Op locatie bij een specifiek bedrijfsonderdeel. Zodat je ook meteen een kijkje in de keuken krijgt.

Online assessment

Máár voordat je op gesprek komt, vragen we je nog wel eerst om een online assessment succesvol af te ronden. Stay calm. Deze test kun je namelijk gewoon in alle rust thuis maken. Of ergens anders. Waar en wanneer het jou uit komt dus. Zijn zowel de test als het gesprek daarna positief, dan gaan we alles in orde maken om jou snel te laten starten!