fbpx

Stage lopen bij Ordina

Meedenken over innovaties die écht het verschil maken!

Samen duurzaam innoveren. Dat is wat Ordina doet. Dat betekent dat we investeren in jong talent en afstudeerstages aanbieden waar je echt iets aan hebt. Bij Ordina krijg je daarom volop de ruimte om mee te denken over innovaties die ook écht een oplossing zijn. Wij helpen onze klanten de verandering voor te blijven, zodat ze voorbereid zijn op de uitdagingen die de toekomst gaat brengen.

Als afstudeerder ontvang je van ons een stagevergoeding en je krijgt een laptop in bruikleen. Daarnaast is het mogelijk om diverse trainingen te volgen via onze Ordina Academy. Er zijn in principe twee startmomenten: februari en september. Omdat je tegelijk begint met andere afstudeerders kun je veel leren van elkaar omdat je in dezelfde fase vaak zit van je studie.Tegelijk beginnen met andere afstudeerders, betekent dat je kunt leren van elkaar omdat je in dezelfde fase van je studie zit. Je vormt dan ook met andere afstudeerders een stage community en hebt de mogelijkheid om samen zowel formele- als informele activiteiten te ondernemen.

Benieuwd hoe stage lopen bij Ordina eruit ziet?

Bekijk het verhaal van Mascha, Frederieke en Nigel.

Uiteraard kijken we tijdens of na je afstuderen ook naar de mogelijkheden om bij Ordina in dienst te treden als Young Professional binnen ons technisch- of business traineeship. Benieuwd naar wat de traineeships inhouden? Deze kun je hier vinden.

Kom jij ook afstuderen bij Ordina? We maken graag kennis met jou! Bekijk onderstaande afstudeeropdrachten. Staat er niks tussen? Neem vrijblijvend contact op met onze stage coördinator en misschien kunnen we jou verder helpen.