fbpx
studenten lopen stage bij Ordina

Stage lopen bij Ordina

Meedenken over innovaties die écht het verschil maken!

Samen duurzaam innoveren. Dat is wat Ordina doet. Hiervoor investeren we in jong talent en bieden we afstudeerstages aan waarin jij meedenkt over innovaties als oplossing. Daarmee help je onze klanten de verandering voor te blijven, zodat ze goed voorbereid zijn op uitdagingen in de toekomst. Onze stagiaires doen dus veel meer dan alleen koffie halen. Het is een stage waar je écht iets aan hebt.

Dit krijg je van ons

Als stagiair ontvang je een stagevergoeding en je krijgt een laptop in bruikleen. Daarnaast is het mogelijk om diverse trainingen te volgen via onze Ordina Academy. Er zijn in principe twee startmomenten: februari en september. Omdat je tegelijk begint met andere stagiairs leer je veel van elkaar, want jullie zitten vaak in dezelfde studiefase. Samen met de andere stagiairs vorm je een stage community. Daarmee doe je werk gerelateerde, maar zeker ook ontspannende activiteiten.

Hoe ziet stage lopen bij Ordina eruit?

Dat kunnen onze (oud-)stagiaires natuurlijk het beste aan je vertellen. Bekijk hieronder het verhaal van Mascha, Frederieke en Nigel.

Doorgroeimogelijkheden na je stage

Ben je tijdens je stage nog enthousiaster geworden en wil je bij Ordina blijven werken? Vertel het ons! Dan kijken we tijdens of na je stage of het mogelijk is om bij Ordina in dienst te treden als young professional binnen ons technisch- of business traineeship. Bekijk alvast onze traineeship vacatures en ontdek wat het inhoudt.

Kom stage lopen bij Ordina

Heb jij zin in een uitdagende stage en wil je alles eruit halen wat erin zit? That’s the spirit! Met zo’n instelling maken we graag kennis met jou. Bekijk onderstaande stageopdrachten om te zien of er iets voor je tussen staat. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met onze stage coördinator. Wie weet kun je binnenkort toch bij ons aan de slag.