fbpx
Waarom werken bij Ordina?

Waarom bij Ordina?

De kracht van teamwork.

Werken is zoveel meer dan alleen de functie. De cultuur, sfeer, omgangsvormen en ambities van een werkgever zijn bepalend voor jouw carrièrekeuze. Daarom is het goed om te weten wat wij te bieden hebben.

Vanuit onze uitdagende klantopdrachten krijg je de ruimte om je talenten optimaal te ontwikkelen. Daarbij kun je bouwen op de kennis van communities van collega’s met dezelfde passie. Verder brengt onze Ordina-manier van werken jouw ontwikkeling in stroomversnelling.

Werken in multidisciplinaire teams

Onze Ordina-manier van werken houdt in dat we onze teams zorgvuldig samenstellen. We kijken daarbij naar de beste mix tussen kennis, expertise en persoonlijkheden. Dat zorgt voor een optimale samenwerking met je collega’s en het beste resultaat voor de klant. Door middel van coaching, training en opleiding zorgen wij dat we voorop blijven lopen.

Bekijk deze animatie over het werken in High Performance Teams!

De kracht van groot…

Samen met 2.650 collega’s ben je gewend vooruit te kijken, nieuwe technologieën te absorberen en snel een vertaalslag te maken naar toepassingen en diensten voor de klant. Als IT-professional, business consultant of young professional heb je volop ruimte om je eigen ideeën in te brengen en te realiseren. Met een goed idee, creativiteit, wat lef en overtuigingskracht is er veel mogelijk. Het creatief potentieel van onze medewerkers beschouwen we als een groot goed.

Verder houden we nieuwe ontwikkelingen in de markten nauwlettend in de gaten. Dat betekent niet dat Ordina achter elke hype aanrent. De nieuwste ontwikkelingen schatten we op hun waarde en nemen we mee om onze eigen koers te bepalen. Deze koers is altijd gericht op het toepassen van innovatie middels een solide oplossing die van toegevoegde waarde is voor de klant.

…de communities van klein

De onderlinge betrokkenheid is onder meer merkbaar door een hoge bereidwilligheid om elkaar te helpen. We vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s plezier in hun werk hebben en zich op hun gemak voelen. De open en informele sfeer bij Ordina draagt hier in belangrijke mate aan bij. Bij Ordina hebben we veel interne communities. De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring worden er ook nieuwe proposities ontwikkeld.

Kennisdeling en onderlinge betrokkenheid leiden tevens tot een unieke klantbetrokkenheid. Klanten hebben voordeel van de samenwerking met een deskundig en gemotiveerd team dat zich inzet om de best mogelijke oplossingen te vinden. Want bij Ordina is er de kracht van GROOT en de communities van KLEIN.

Onze klanten