Headerbeeld onze young professionals
Stay ahead of
change.
Start at 
Ordina.

Young professional

Geef je carrière een vliegende start!

Stay ahead of change. Start at Ordina.

Geef je carrière een vliegende start! Als young professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere young professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken in je vakgebied.

Je volgt opleidingen aan onze Talent Academy en krijgt advies van ervaren collega’s. En krijgt bovendien vanaf dag één – vaak in teamverband – verantwoordelijkheden in projecten voor onze klanten. Meteen in het diepe zwemmen dus. Wij geloven namelijk dat je op die manier het snelst je ambities waarmaakt.

Mousa over werken bij Ordina SAP


Mousa Negash is SAP developer en werkt sinds oktober 2018 bij Ordina. Hij begon als Junior Technisch Consultant en heeft zich gespecialiseerd in SAP. Nu ontwikkelt hij maatwerkprogramma’s in ABAP voor grote klanten als Havenbedrijf Rotterdam en Petrobas. Daarnaast zorgt hij er binnen het SAP-beheerteam ook voor dat opdrachten van klanten (‘calls’) snel bij de juiste consultant terechtkomen en een korte doorlooptijd hebben. Lees hier zijn hele interview.

JongOrdina

JongOrdina is het jongerenplatform van Ordina. Een dynamische community waar onze jonge talenten elkaar ontmoeten, helpen in de ontwikkeling van hun carrière en natuurlijk samen veel plezier hebben! Meer weten? Klik dan hier!

Nog niet afgestudeerd?

Dan is onze afstudeercampus misschien iets voor jou!

Solliciteerproces bij Ordina

Solliciteren is spannend. Zeker als je nog studeert of naar je eerste baan zoekt. We vinden het daarom belangrijk dat je als young professional weet wat je te wachten staat als je bij ons solliciteert. Meer weten? Klik dan hier!

Onze klanten