Young professional campagne

Young professional

Geef je carrière een vliegende start!
Ordina TalentPower: de leukste club van Nederland

Join Ordina TalentPower!

Geef je carrière een vliegende start! Als young professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere young professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken in je vakgebied.

Je volgt opleidingen aan onze talent Academy en krijgt advies van ervaren collega’s. En krijgt bovendien vanaf dag één – vaak in teamverband – verantwoordelijkheden in projecten voor onze klanten. Meteen in het diepe zwemmen dus. Wij geloven namelijk dat je op die manier het snelst je ambities waarmaakt. En daar hebben we beiden voordeel van. Kom werken bij een Nederlands bedrijf dat écht aandacht besteed aan jouw groei!

Benieuwd hoe je eerste werkweek eruit ziet bij Ordina? Kijk nu naar de vlog van Joris en Machteld!

Nog niet afgestudeerd?

Dan is onze afstudeercampus misschien iets voor jou!

JongOrdina

JongOrdina is het jongerenplatform van Ordina. Een dynamische community waar onze jonge talenten elkaar ontmoeten, helpen in de ontwikkeling van hun carrière en natuurlijk samen veel plezier hebben! Meer weten? Klik dan hier!

Banner young professional

Solliciteren bij Ordina

Solliciteren is spannend. Zeker als je nog studeert of naar je eerste baan zoekt. We vinden het daarom belangrijk dat je als young professional weet wat je te wachten staat als je bij ons solliciteert. Meer weten? Klik dan hier!

Interview

Wie kan nu beter uitleggen wat het TalentPower-programma van Ordina inhoudt dan Liesbeth Grootenboer, onze eigen directeur TalentPower? In dit interview vertelt ze over het ontstaan van TalentPower, de pittige selectie, het zware maar leuke programma en wat de grote kracht ervan is. Meer weten? Klik dan hier!

Onze klanten