Zien we jou tijdens de Nederlandse Carrièredagen?

Op 22 en 23 november a.s. is Ordina weer aanwezig op de Nederlandse Carrièredagen in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ditmaal met een nieuwe stand om talent te enthousiasmeren en te informeren over een carrière bij Ordina.

Want wil jij weten hoe het is om te werken bij Ordina? Kom dan langs bij stand 31. Daar staan onze collega’s voor je klaar om je alles te vertellen over jouw carrièremogelijkheden bij Ordina.

Nu al nieuwsgierig naar onze vacatures? Neem dan vast een kijkje op www.ordina.nl/werkenbij. Bezoek ook de website van de Nederlandse Carrièredagen en schrijf je gratis in!

De Nederlandse Carrièredagen

Op het grootste carrière-evenement in het najaar kunnen studenten, starters en young professionals onder andere kennismaken met meer dan zeventig topwerkgevers en carrièregerichte workshops volgen.
Aan het eind van iedere beursdag is het tijd voor ontspanning. Op vrijdag geeft Edsilia Rombley een spetterend optreden. Op zaterdag zorgt ‘Die Verruckte Stunde!’ (bekend van 538 en Evers staat op) voor een knallende afsluiting van de beurs.

Bekijk hier de vlog voor een impressie van de beurs in 2018.