Foto business consultant

Business consultant

Business consultancy: klik hier voor de leukste vacatures

De zakelijke motor van klanten finetunen, dat is Business Consulting bij Ordina. Met innovatieve strategieën en IT-oplossingen. Zodat ze snel kunnen wegrijden. Weg van de status-quo. Van de concurrentie. Van technologische impasses naar een sterkere marktpositie dus. Dat zijn dagelijkse zaken voor onze business consultants. Kom jij onze klanten ook helpen door ze de weg te wijzen?

Mens, proces en systeem

Vanuit een bedrijfsstrategie maken wij de vertaling naar concrete oplossingen. Wij: ruim 450 ambitieuze business consultants. Zakelijke pioniers die het verschil maken binnen de overheid, industrie, financiële dienstverlening en zorg. Door in samenwerking met ons digital engagement bureau Clockwork oplossingen te ontwikkelen op de facetten mensen, processen en systemen. Zodat ze klaar zijn voor de toekomst.

Banner business consultant

Groeipodium voor jouw talent

In ons team staat het woord ‘innovatie’ centraal, maar verliezen we nooit de realiteit uit het oog. Dagelijks dagen we elkaar uit om op zoek te gaan naar verbeteringen, maar kiezen nooit voor een brug te ver. Snap jij ook binnen no-time wat het hogere strategische doel van klanten is en kun je daarin pragmatisch te werk gaan? Dan is werken als consultant bij Ordina zeker wat voor jou!

Case

Jimmy is projectmanager en ingezet bij BeNe, een samenwerking tussen NS en de Belgische NMBS. Hij helpt BeNe bij de implementatie van een nieuw distributiesysteem, waarin de data van alle internationale treintickets en timetables samen komen. Reizigers kunnen in de toekomst de prijs en CO2-uitstoot mee laten wegen in hun keuze voor een trein- of vliegreis.