Cyber detection & Response

Ordina gelooft in een veilige en weerbare digitale wereld. Een wereld waarin technologie mensen en organisaties met grote sprongen vooruit kan helpen. Op een verantwoorde manier. Het Blue Team van Ordina draagt hier direct aan bij met de oplossing Cyber detection & Response.

Ontwikkelingen en technologische toepassingen volgen elkaar razendsnel op. Maar hoe hou je deze ontwikkelingen veilig, hoe voorkom je dat kwaadwillenden binnendringen in uw organisatie? Vanuit Ordina helpen we onze klanten op basis van onze Ahead of Change-filosofie om daar proactief mee om te gaan.

Het Ordina Blue Team levert een aantal diensten die de digitale weerbaarheid van organisaties verhoogt. Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken en voorbereiden van een Incident Response plan of het inzichtelijk maken van securitydreigingen op iedere werkplek en server. Met bijvoorbeeld Endpoint Detection & Response kan Incident Response snel en adequaat uitgevoerd worden.

Hoe doen wij dat?

Ons Cyber detection & Response Team verkleint de kwetsbaarheid van organisaties en maakt hen meer weerbaar tegen cybersecurity-incidenten. Dit doen we door onze klanten te helpen met het inzichtelijk krijgen van informatiebeveiligingsrisico’s, zodat zij hierop snel en doeltreffend kunnen acteren. We hanteren hierbij onze succesvolle, op risico gebaseerde aanpak. Onze dienstverlening bestaat op hoofdlijnen uit de volgende onderdelen:

  • Incident Response planning
  • Managed Detection & Response
  • Risk Based Vulnerability Management
  • Hardening & Compliance

Samengevat: Wij minimaliseren de impact van security-incidenten op uw business met een snelle en effectieve aanpak door een multidisciplinair team van security-experts.

Wat doen wij?

Met als uitgangspunt “get the basics right first” bestaat het dienstenaanbod van het Ordina Blue Team uit een aantal diensten die volledig focussen op het creëren van een stevige security-basis. Dit aanbod wordt aangevuld met dienstverlening voor organisaties die een audit willen op hun huidige security basis of willen doorgroeien naar een hoger volwassenheidsniveau op security-gebied. Ons aanbod bestaat uit de volgende diensten:

Meer informatie over Cyber detection & Response? Stel uw vraag aan Peter

Peter Groenewegen
Peter Groenewegen
Business Lead Cyberdetection & Response Services
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31612725733 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email