Talentpower

Talentvolle IT-professionals binnen handbereik

Bent u op zoek naar goede IT-professionals maar heeft u moeite om deze te vinden? Onze talentvolle IT’ers zijn via Ordina TalentPower eenvoudig binnen handbereik voor u. Zij zijn direct inzetbaar en kunnen u helpen bij uw IT-problemen.

Case

Toegevoegde waarde van TalentPower bij Rabobank NederlandTonyV3112 / Shutterstock.com

Via Ordina zijn er een flink aantal TalentPower-professionals ingezet binnen de Compliance IT-afdeling van de Rabobank. Zij dragen, onder meer in de rol van business analist en pakketspecialist, bij aan een eerlijkere maatschappij en werken in de DevOps-teams op diverse Compliance-thema’s, zoals anti-witwas, marktmisbruik, fraude en terrorismefinanciering via de tooling van Riskshield.

Bekijk case

Wat is TalentPower?

Jonge, gekwalificeerde IT-talenten vormen het hart van Ordina TalentPower. Hier vindt de werving en selectie plaats van deze slimme groep technisch afgestudeerde professionals. Ordina’s TalentPower-professionals worden naast hun IT-skills in twee maanden additioneel opgeleid naar uw wensen en zijn vanaf dat moment per direct inzetbaar. TalentPower neemt daarbij het matchen, plaatsen, begeleiden en coachen van de IT-talenten voor haar rekening.

Waarmee kan TalentPower u helpen?

  • Het snel ondersteunen in de uitbreiding van uw business & IT-expertise, waardoor u meer slagkracht heeft om uw business & IT-vraagstukken op te lossen of uw IT te digitaliseren.
  • Het versterken van de veranderkracht van uw IT-teams. Het zijn ambitieuze gedreven professionals die helpen om de verandering voor te zijn, zodat uw organisatie een digitale voorsprong behoudt.
  • Met het aantrekken van TalentPower-professionals beschikt u over een flexibele schil waardoor u eenvoudig kunt op- en afschalen. Hierdoor zijn uw kosten overzichtelijk en onder controle te houden.
  • Er ontstaan nieuwe mogelijkheden voor een agile organisatie. Onze TalentPower-professionals zijn vertrouwd met de agile manier van werken. Samenwerken in een multidisciplinair team, ieder vanuit zijn of haar rol, dat elkaar scherp houdt en motiveert, waarbij IT-projecten via sprints op tijd en binnen budget worden opgeleverd en de innovatiekracht van uw organisatie toeneemt.

High performance teams

Welke aanbiedingsvormen kent TalentPower?

Snel kunnen inspelen op de vragen van morgen is voor uw organisatie belangrijk in deze tijd van versnelling en digitalisering. Ordina heeft daarom voor u enkele aantrekkelijke aanbiedingsvormen samengesteld om uw IT-uitdagingen snel en effectief aan te pakken.

Acceleratie

TalentPower Acceleratie

Versnellen met slagkracht: Met deze 5 tot 7 multidisciplinaire High performance teams van 30-40  fte’s maakt u gebruik van de kennis en expertise van jonge IT- professionals die aangestuurd worden door een ervaren IT-professional. De inzet van meerdere teams zorgt voor maximale impact en brengt uw slagkracht op volle sterkte. Zij versnellen uw digitale transformatie en kunnen helpen om de veranderingen in uw sector voor te zijn.

Teams

TalentPower Teams

Snel meters maken:  Met een TalentPower-team van minimaal 6 fte’s kunt u snel opschalen in vernieuwende technologieën om uw businessvraagstukken gericht aan te pakken. We bieden teams aan op het gebied van onder meer Riskshield, Mendix, Pega, Dataiku, MarkLogic en Kofax (RPA). Altijd met een ervaren IT-professional als team lead.

Meester-gezel

TalentPower Meester-Gezel

Breng vernieuwing naar uw organisatie: Met deze combinatie van meester-gezel vermindert u de werkdruk bij uw eigen mensen en haalt u vernieuwende kennis en handen in huis. Een IT-expert vormt een tandem met onze junior IT-expert om samen business oplossingen te realiseren.