Header foto cover jaarverslag 2019

Jaarverslag

In het jaarverslag 2019 presenteert Ordina de resultaten van het afgelopen jaar en legt financiële verantwoording af.

Voorwoord Raad van Bestuur

2019 was voor Ordina een mooi jaar. Onze klanten en onze mensen zijn enthousiast over de strategische richting die we zijn ingegaan: de resultaten van de onderzoeken die we ook het afgelopen jaar weer hebben gehouden spreken voor zich. De commerciële successen werken aanstekelijk binnen de organisatie én in de markt. Er is nog veel werk te verzetten, want met Ordina 2022 ligt de lat hoog. Maar 2019 geeft ons veel aanknopingspunten om de komende jaren weer op verder te bouwen. De resultaten van onze strategie zien we ook terug in de winstgevendheid van ons bedrijf. We zijn bijzonder trots op al onze collega’s met wie we dit samen voor elkaar krijgen!

Kerncijfers + vijfjarenoverzicht

Ordina presenteert haar belangrijkste kerncijfers 2019.

Over Ordina

Ordina is de grootste, lokale IT-dienstverlener in de Benelux. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen.

Onze pay-off Ahead of change geeft uiting aan onze ambitie. Ordina wil haar klanten helpen de uitdagingen en veranderingen voor te zijn.

Klantcases

In een onze klantcases laten we zien met welke oplossingen Ordina haar klanten ondersteunt om een duurzame voorsprong te creëren of te behouden. Ordina kijkt vooruit om de verandering bij klanten voor te zijn, mede dankzij onze businessproposities.

Maatschappelijk verantwoord 0ndernemen

Duurzaam ondernemen zit in het hart van Ordina: het bepaalt hoe we zaken doen en omgaan met onze stakeholders. We hanteren een brede definitie van duurzaamheid: het betekent dat zoveel mogelijk waarde wordt toegevoegd voor alle stakeholders. Of het nu gaat om onze eigen bedrijfsactiviteiten of elders in de waardeketen. Dat betekent dat we ons inzetten om onze prestaties te verbeteren in gebieden waar we als bedrijf een significante sociale of milieu-impact hebben.

Jaarrekening 2019

Download hier de volledige jaarrekening 2019.

Complete jaarverslag 2019

Download hier het volledige jaarverslag 2019.

Downloads