IT-professional

Nieuwsgierig naar een van onze IT gerelateerde vacatures?

Ordina helpt klanten zich voortdurend aan te passen aan een veranderende omgeving. We spelen een belangrijke rol in IT én business transformaties. Als IT-professional bij Ordina voorzie jij bedrijven van advies, help je hen met de implementatie van informatietechnologie of zet jij innovatieve ideeën in no-time om in krachtige functionaliteit. Daarbij is er bij Ordina veel ruimte voor jouw ideeën, jouw persoonlijkheid, jouw vakmanschap en jouw wensen. Jouw ontwikkeling staat centraal.

Verder kijken

We zoeken collega’s die verder kijken dan techniek, bijvoorbeeld als DevOps engineer of DevOps consultant. Mensen met de juiste mix van houding, vaardigheden en kennis maken het verschil. Die graag in een High performance team werken en zichzelf op inhoudelijke en persoonlijk vlak willen verbeteren. We zorgen dat je snel aan innovaties gaat werken bij klanten in de industrie, financiële markt, overheid en zorg. Op die manier zorg je ervoor dat klanten de verandering voor blijven, Ahead of change.

Of je nou ervaring hebt in Javascript, Python, Oracle of in beheer zoals SAP. Als IT-professional kun je altijd bij ons terecht. We werken in verschillende vakgebieden en in verschillende sectoren.

Ontdek onze vakgebieden

Communities

Naast onze vakgebieden hebben we ook communities. De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring worden er ook nieuwe proposities ontwikkeld. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier!

Wat doen we zoal in de communities? Adam Bien is bijvoorbeeld langs geweest op het kantoor van Ordina. Adam Bien, Java Champion en JavaOne Rockstar, is een grootheid binnen de Java community. Het ‘live coden’ maakt zijn talks tot een unieke ervaring! Bekijk hier de ervaringen van Ivo Woltring, Java Developer bij Ordina.