fbpx
High performance teams

Kamer van Koophandel kiest voor partnership met Ordina en GROUP9 voor High performance teams

Ordina heeft met GROUP9 een meerjaren opdracht bij de Kamer van Koophandel (KVK) gewonnen als business transformatiepartner. De komende jaren gaan tot zes multidisciplinaire High performance teams de digitale dienstverlening van KVK aan haar klanten optimaliseren en ontwikkelen. Deze overeenkomst is exclusief aan Ordina en GROUP9 gegund, waarbij nauw wordt samenwerkt volgens Ordina’s unieke High performance teams aanpak.

Ton Mulleneers, verantwoordelijk directeur operations binnen Ordina: “We zijn enorm trots dat KVK voor Ordina en GROUP9 heeft gekozen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking, waarin de kracht en waarde van High performance teams bijdraagt aan de realisatie van de doelen van KVK. Naast de ontwikkeling zal Ordina KVK ook adviseren over keuzes in haar digitale reis, met optimale softwareontwikkeling en een wendbare enterprise architectuur. Zo helpen we KVK weer een stap verder om de verandering voor te zijn.”

Het partnership wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van twee jaar. De intensieve samenwerking met GROUP9 krijgt vorm gedurende de verdere looptijd, waarbij de Java-expertise van GROUP9 aan die van Ordina wordt toegevoegd en gewerkt wordt volgens de High performance teams aanpak van Ordina. De teams hebben brede opdrachten binnen de verdere ontwikkeling van de digitalisering van KVK. De teams zijn multidisciplinair van aard, dus kennen verschillende rollen en werken met uiteenlopende technology stacks, van Java en .NET tot Mendix en Pega.

Download persbericht