EVENEMENT

Innoveer Jij Mee-sessie Redelivery Microsoft Build

20 mei 2015 - 17:00 tot 21:30
- Ordina Nieuwegein
Schrijf u direct in

Microsoft is volop in beweging! Op de jaarlijkse Build Conference toont Microsoft de huidige innovaties op het gebied van software ontwikkeling en worden de bezoekers meegenomen in de ontwikkelingen voor de toekomst op dit gebied. Namens Ordina zijn dit jaar Eelco Koster, Alfred Creemers en Wouter de Kort op dit congres in San Francisco.

In deze Innoveer Jij Mee-sessie Redelivery Microsoft Build op woensdagavond 20 mei bij Ordina in Nieuwegein geven zij jullie graag de insights van dit prestigieuze event. Onderwerpen als Internet Of Things, de toekomst van .NET, Windows, Windows Phone, Azure en Visual Studio zullen zeker niet ontbreken. Er gebeurt van alles in de Microsoft wereld!

Tijdens deze avond willen we je graag meenemen in de grote bekendmakingen op Build en een blik werpen op de toekomst. Als software ontwikkelaar betekent dit ook jouw toekomst!

Deze sessie is zeer interessant voor software ontwikkelaars die werken met Microsoft-technologie. Het is een open sessie, dus als je je samen met collega’s, vakgenoten of anderen wilt aanmelden vinden we dit zeker leuk! Natuurlijk is het wel handig als zij jouw passie voor programmeren delen.

Sprekers

  • Eelco Koster, Lead Microsoft Azure Consultant Ordina
  • Alfred Creemers, Software Architect Ordina
  • Wouter de Kort, Lead Microsoft DevOps Automation Consultant Ordina