EVENEMENT

Ordina Huyskamer-sessie

11 september 2015 - 9:30 tot 15:00
- Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Schrijf u direct in

Ordina organiseert regelmatig netwerk bijeenkomsten voor relaties uit de MKB+ markt. Onder de naam Ordina Huyskamer sessies worden op wisselende en inspirerende locaties bijeenkomsten gehouden met diverse interessante onderwerpen.

​Hoofddoel van deze bijeenkomsten is, om in een niet-commerciële setting enerzijds kennis te maken met vertegenwoordigers uit de MKB+markt en te leren wat daar zoal speelt en anderzijds om de veelzijdigheid van de producten en diensten van Ordina als potentiële partij te profileren.

De eerste sessie stond in het teken van de specifieke ICT-behoeften van de MKB-markt. Ook Ordina SMART Technologies kreeg de gelegenheid om diverse innovatieve zaken van Ordina te presenteren.

Het programma

Na de succesvolle Huyskamer sessie van 30 januari j.l. organiseert Ordina op 11 september a.s. haar tweede Huyskamer sessie met wederom een aantal relaties uit de MKB-markt.

Voor de tweede sessie hebben we het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum bereid gevonden om als gastheer te fungeren. Thema’s die in de tweede Huyskamer sessie aan de orde komen zijn o.a. Business Model Canvas & Waarde Propositie Ontwerp en de inzet van Google Apps bij het MKB om de efficiëntie en effectiviteit te vergroten.

De MKB-relaties zijn op 11 september om 9:30 welkom. Om 10:00 start het officiele programma en afsluitend om 15:00 is er een netwerkborrel.