fbpx
Developer aan het programmeren

Ordina Mendix R&D-partner van het jaar

Ordina heeft tijdens de Partner Day van Mendix de onderscheiding R&D partner van het jaar in ontvangst genomen. We zijn bijzonder trots op deze onderkenning, omdat het laat zien dat onze aanpak voor applicatie acceleratie met Mendix low-code uniek is in de markt.

Mendix is het meestgebruikte low-code platform in Nederland en wordt door organisaties gebruikt om de time-to-market van nieuwe software applicaties drastisch te verlagen. Ordina is partner van Mendix en ondersteunt klanten met de bouw en beheer van Mendix-applicaties.

Ordina op Mendix World

Op 16 en 17 april vindt in Ahoy Rotterdam de conferentie Mendix World plaats waar meer dan drieduizend mensen van over de hele wereld bij elkaar komen rondom het thema digitale innovatie en transformatie.

VGZ presenteert over haar digitale transformatie

Op dinsdag 16 april vertelt zorgverzekeraar VGZ hoe zij Mendix gebruikt om hun klanten beter de bedienen met de VGZ Health-app. Binnen enkele jaren is deze app uitgegroeid tot een hoeksteen van de digitale strategie. Ordina beheert deze app en de aansluiting op de backend systemen van VGZ.

Low-code

Met een low-code oplossing, zoals Mendix, is het mogelijk om sneller applicaties te ontwikkelen en te ontsluiten via alle kanalen: web, desktop en mobiel. Het ontwikkelen van low-code gaat tot acht keer sneller in vergelijking tot traditioneel programmeren, omdat functionaliteit bij low-code visueel wordt gemodelleerd, waardoor er minder diepgaande programmeerkennis nodig is. Mendix maakt het mogelijk om het tempo waarin om nieuwe applicatiefunctionaliteit wordt gevraagd vanuit de business bij te houden.

Versnelling realiseren op business platforms, de krachtige combinatie van Mendix en SAP

Nieuwe applicaties die worden gebouwd in Mendix hebben vaak een integratie met bestaande business platforms zoals ERP-systemen. Het bouwen van wendbare applicaties met Mendix bovenop een business platform is vaak sneller en kostenefficiënter in vergelijking met het bouwen en beheren van duur maatwerk in een standaardoplossing.

Eén van de meest bekende business platformen is SAP. Als partner van beide partijen helpt Ordina bedrijven met de acceleratie van hun digitale ambities door beide technologieën op elkaar aan te laten sluiten. We doen dit vanuit onze businesspropositie Business platforms & Cloud.

Ordina schreef een whitepaper over de kracht van de combinatie SAP en Mendix. Bezoek onze stand op Mendix World om de whitepaper in ontvangst te nemen. Je kunt ook de digitale versie downloaden vanaf deze pagina.