fbpx
toetsenbord met vingerafdruk

Ordina wint aanbesteding VNG

Ordina is een van de partijen die geselecteerd is voor de aanbesteding GGI-veilig. Het gaat om het perceel Security-expertiseservices. Opdrachtgever is de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). De raamovereenkomsten hebben een looptijd van vijf jaar.

De VNG wil voor de gemeenten de Gemeentelijke Gemeenschappelijke Infrastructuur (GGI) realiseren. Met GGI-Veilig verhogen gemeenten hun digitale weerbaarheid en maken ze hun ICT-infrastructuur veiliger.

GGI-Veilig

GGI-Veilig bestaat uit een reeks producten en diensten voor informatiebeveiliging. Hierbij gaat het om onder meer netwerkmonitoring voor het bewaken van dataverkeer op het eigen bedrijfsnetwerk, en beveiligingsproducten zoals firewalls, anti-DDOS, end-point protection. Ook beveiligingsexpertise-diensten kunnen deel uitmaken van het pakket.

Ordina gaat diensten leveren voor het perceel Security-expertiseservices. Dat zijn onder meer diensten op het gebied van SIEM-proces en usecases, compliance en vulnerability management, maar ook pentesten en het uitvoeren van forensics bij security-incidenten.

Businesspropositie Cybersecurity & Compliance

Met behulp van de businesspropositie Cybersecurity & Compliance verhoogt Ordina de veiligheid en weerbaarheid van onze klanten met een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en personele aspecten zijn meegenomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Meijer, directeur Cybersecurity & privacy.