fbpx

Robin Sellaiyah draagt met data bij aan de digitale strategie van Philips Healthcare

Sinds januari 2019 is Robin Sellaiyah namens Ordina actief bij Philips, op het hoofdkantoor in Amsterdam. Robin vervult hier de rol van Global Digital Marketing Analyst binnen de afdeling Enterprise Diagnostic Informatics van Philips Healthcare.

Deze IT-professional, die vorig jaar een intensief trainingsprogramma volgde onder de vlag van TalentPower, richt zich binnen deze opdracht op het gebied van digitale data binnen de gezondheidszorg. “Het grootste deel van mijn werkzaamheden bestaan uit analyses van digitale data en de zogenoemde customer journey om daarover advies te kunnen geven met betrekking tot het genereren en managen van leads aan lokale marketeers in verschillende landen. Philips Healthcare is wereldwijd actief, waarbij ons team zich met name richt op de ondersteuning van Noord-Amerika, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk en de combinatie Australië & Zuidoost-Azië.”

Een passie voor het vak, een gezellig team en de continue begeleiding vanuit Ordina voor mijn persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ik het maximale uit mijzelf kan blijven halen.

“Naast deze werkzaamheden houd ik ruimte over om mee te denken over de Online Social Presence van Philips. Ook draag ik bij aan de digitale strategie van Philips door met nieuwe plannen en voorstellen te komen voor optimalisatie. Alles met als doel om met ons team bij te dragen aan de medische gezondheidszorg. Door data, technologie en mensen met elkaar te verbinden kunnen we innoveren. Zinvolle innovaties die mensen helpen goed te leven, gezond te blijven en van het leven te genieten.”

Een gevarieerde opdracht, die aansluit bij de achtergrond van Robin. Robin’s studie-achtergrond (Commerciële Economie & Business Administration), gecombineerd met zijn opgedane IT-skills binnen Ordina maakt dat hij het verschil kan maken bij Philips. Mede door zijn inbreng beschikt Philips Healthcare over waardevolle informatie die als strategisch kompas gebruikt wordt om beter te presteren en relevant te blijven. “Een passie voor het vak, een gezellig team en de continue begeleiding vanuit Ordina voor mijn persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ik het maximale uit mijzelf kan blijven halen.”