fbpx

Stap slim over op SAP S/4HANA

Kies voor een ‘SmartMove’. Krijg inzicht in de conditie van uw assets om downtime en inefficientie te vermijden.

Het Internet of Things heeft een centrale rol gespeeld in de evolutie van zowel het bedrijfsleven als de maatschappij, en brengt een massa data met zich mee via aangesloten apparaten en sensoren. Met de ongekende groei van bedrijfsgegevens en de opkomst van intelligente technologieën zoals het IoT, beschikken klanten over nieuwe mogelijkheden voor bedrijfsinnovatie.

Als SAP-klant weet u dat een migratie naar SAP S/4HANA onvermijdelijk is. Er zijn natuurlijk een aantal zaken die u wilt overwegen voor u overstapt. Wat is de ROI? Hoe ingrijpend en/of tijdrovend is de migratie? Toch moet u in gedachten houden dat SAP S/4 HANA een krachtige software is. De SAP IoT-oplossing biedt zakelijke diensten en specifieke mogelijkheden om kritieke industriële IoT usecases aan te pakken op het gebied van productie, supply chain, logistiek, assets, producten, service management, en meer. U kunt uw klanten nieuwe voordelen bieden door te kiezen voor innovatie via geïntegreerde IoT-oplossingen.

Wilt u graag meer weten over:

  • het verhaal over de Intelligent Enterprise – in een notendop
  • de best practices voor IoT
  • wat SAP IoT te bieden heeft
  • hoe u kunt innoveren via SAP IoT binnen SAP S/4HANA
  • enkele praktijkgevallen
  • hoe u de SmartMove kunt maken of de kosten kunt beheersen, de complexiteit en de timing van uw migratieproject terwijl u uw business innoveert.

Het Internet of Things (IoT) is van vitaal belang voor de Intelligent Enterprise, waar data intelligence mogelijk maakt die leidt tot procesautomatisering en uiteindelijk innovatie.
Innoveer voor de toekomst: focus op het stimuleren van nieuwe businessmodellen en inkomstenstromen in plaats van het systeem draaiend te houden en de ‘status quo’ te handhaven.

Dus stap slim over en kies voor een ‘SmartMove’!

Aarzel niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen. Contacteer ons.