fbpx
Foto van een digitaal slot

Cybersecurity & Compliance

Informatiebeveiliging en kwaliteitseisen geborgd vanuit techniek, organisatorische vraagstukken en personele aspecten.

In deze tijd van digitale transformatie is cybersecurity voor elk bedrijf in elke sector een randvoorwaarde. Wie securityrisico’s negeert, brengt niet alleen de continuïteit van zijn eigen bedrijf in gevaar, maar ook je stakeholders. Tegelijkertijd moet je voldoen aan allerlei wet- en regelgeving die wordt opgelegd door onder meer de overheid en interne stakeholders.

Welk vraagstuk heb je?

Het is van groot belang om je IT-omgeving te beschermen en te voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Met de Ordina-businesspropositie Cybersecurity & Compliance maken we je organisatie enerzijds veiliger en weerbaarder tegen cyberaanvallen. Anderzijds nemen we alle zorgen rondom regelgeving, validatie en kwaliteitseisen uit handen.

Aanpak

We hanteren hierbij een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en menselijke aspecten zijn meegenomen. Dat doen we in multidisciplinaire teams waarin verschillende expertises zijn gebundeld. Deze teams zorgen ervoor dat cybersecurity en compliance worden verankerd in je bedrijfsvoering. Zodat jij je volledig kunt richten op de digitale transformatie van je organisatie.

Onze solutions

Meer informatie over Cybersecurity & Compliance? Stel je vraag aan Jan.

Jan Galicia
Jan Galicia
General Manager Portfolio & Business Development
Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email