fbpx
Websiteheader Digitale acceleratie

Digital acceleration

Ontdekken, realiseren en verankeren van meerwaarde voor het opzetten en uitvoeren van uw digitale strategie.

Veel bedrijven vinden het lastig om hun digitale strategie handen en voeten te geven. Vaak ligt er wel een visie of plan, maar ontbreekt een duidelijke roadmap. Ook gaan de technologische- en businessontwikkelingen zó snel, dat ze moeilijk bij te houden zijn. Voor organisaties die er wél in slagen om tijdig hun businessmodel aan te passen en te innoveren, dienen zich continu nieuwe mogelijkheden aan. Ordina helpt u om die kansen te benutten en de verandering voor te blijven.

Om als organisatie wendbaar te blijven in de digitale transformatie is het cruciaal om data en techniek onderdeel te laten zijn van niet alleen de dagelijkse operatie, maar ook de strategische besluitvorming.  Ordina begeleidt uw organisatie bij de digitale transformatie, waarbij we samen de meerwaarde voor uw business ontdekken, realiseren en verankeren. Zo kunt u digitaal versnellen. Daarbij hebben wij altijd oog voor (de samenhang tussen) data, het benodigde businessplatform en de security aspecten.

Toegevoegde waarde van digitaal versnellen

  • Kortere time-to-market
  • Hogere klanttevredenheid, NPS en betere CX
  • Extra informatie en data (die kunnen worden omgezet in klantwaarde)
  • Procesoptimalisatie / kostenverlaging
  • Nieuwe businessmodellen

Download leaflet

Lees meer over Digitale acceleratie bij Ordina in onze leaflet ‘De verandering voor zijn door slim te transformeren over de as van business, mens en technologie.’

Klantcase: D’Ieteren – Via één muisklik naar een nieuwe Volkswagen

Vandersteen - D'Ieteren

Autobedrijf D’Ieteren vroeg Ordina België de autoverkoop via het web te versoepelen en versnellen. Voor Volkswagen beschikte het bedrijf al wel over een digitaal platform, maar dat was aan een upgrade toe en nu gingen de wensen verder. Klanten moesten hun auto volledig online kunnen kopen. Lees meer. 

Een nieuwe generatie doet alles met digitale tools. Daar willen we goed mee communiceren.

Onze Solutions

Meer informatie? Stel uw vraag aan Pim. 

Pim van Leeuwen
Pim van Leeuwen
Directeur Digitale acceleratie
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31623093297 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email