fbpx
TonyV3112 / Shutterstock.com

Toegevoegde waarde van TalentPower bij Rabobank Nederland

Via Ordina zijn er een flink aantal TalentPower-professionals ingezet binnen de Compliance IT-afdeling van de Rabobank. Zij dragen, onder meer in de rol van business analist en pakketspecialist, bij aan een eerlijkere maatschappij en werken in de DevOps-teams op diverse Compliance-thema’s, zoals anti-witwas, marktmisbruik, fraude en terrorismefinanciering via de tooling van Riskshield.

Voor mijn start in deze rol heb ik intensieve trainingen gehad in pakketten, systemen en codeertalen die worden gebruikt tijdens mijn dagelijkse werk bij de Rabobank.

Mathijs Hendriks, een van de IT-talenten van TalentPower, over zijn opdracht: “Voor mijn start in deze rol heb ik intensieve trainingen gehad in pakketten, systemen en codeertalen die worden gebruikt tijdens mijn dagelijkse werk bij de Rabobank. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen middels avondtrainingen die worden gefaciliteerd door Ordina, zoals wet & regelgeving rondom het betaalverkeer.”

“Sinds juni 2019 werk ik voor de Rabobank op het gebied van klantscreening. Als business analist/pakketspecialist ben ik primair verantwoordelijk voor de change en het run proces van de verschillende applicaties voor de monitoring van klantscreening. Een plek waarin ik mij als specialist kan ontwikkelen in de informatietechnologie en waarde kan creëren voor de Rabobank.”

Door een intensieve, op maat gesneden training kon een grote groep IT-professionals vanaf de eerste dag van toegevoegde waarde zijn. Hierdoor identificeert de Rabobank nog sneller nog meer criminele activiteiten, waardoor de maatschappij een veiligere leefomgeving wordt.