fbpx
Codesmith team

Java

Sluit je nu aan bij Ordina JTech.

Bekijk alle vacatures in Java

Innovatieve ideeën in no-time omzetten in krachtige functionaliteit. Op basis van de nieuwste Java-frameworks, elegante code en continuous delivery. Met ruimte voor jouw ideeën. Jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijkheid. Jouw vakmanschap. En jouw wensen. Om de digitale wereld net iets slimmer te maken. Dat is werken met Java bij Ordina.

Mensen boven regels

We zorgen dat je snel aan innovaties gaat werken bij klanten in de zorg, financiële markt, overheid en industrie. Vanuit een agile Ordina-team vol creatieve geesten. Belangrijk hierbij: we doen niet aan formele toestanden. Geen rangen, standen en hokjes. Maar mensen boven regels. Zonder up or out-mentaliteit. Al kun je natuurlijk wel pijlsnel groeien als je die ambitie hebt.

Groeipodium voor jouw talent

Ordina biedt je kansen om veel en vlug te leren. Samen met honderdvijftig andere Java-pro’s. Of individueel. Via de Ordina Academy en internationale seminars als JavaOne of Devoxx. Klaar voor the next step? Dan kun je zelf trainingen gaan verzorgen. Of jezelf met scherpe presentaties profileren in de markt. We blijven uiteindelijk toch eigenzinnige Javanen.

JTech community

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Bij Ordina heet deze community JTech. Bij Ordina JTech, werk je samen met ruim 150 gedreven en creatieve developers bij de gaafste Javaclub van Nederland. Je werkt aan innovatieve opdrachten en meestal in Ordina teamverband. Je krijgt vrij baan om te groeien en ontwikkelen zoals jij dat wilt. Ons Accelerator opleidingsprogramma brengt mediors in mum van tijd tot het niveau van een senior. En met het unieke Codesmith opleidingsprogramma, kunnen seniors doorgroeien tot het kennisniveau van een Java Champion.

Codesmith

De voorhoede van onze JTech community wordt gevormd door de Codesmiths. Een Codesmith is een “guru” op zijn of haar expertisegebied en is gericht op innovatie.

Principes achter het Codesmith Manifesto:

  • Kennis ontwikkel, vergaar en deel je met anderen!
  • Niets is belangrijker dan code en kennisdeling!
  • De community en klanten kennen ons vanwege en door innovatie!
  • Kennis maken en verspreiden we op alle mogelijke manieren. Online, offline, virtueel!