fbpx
Codesmith team

Java

Sluit je nu aan bij Ordina JTech.

Bekijk alle vacatures in Java

Wil jij innovatieve ideeën in no-time omzetten in krachtige functionaliteit? Dat doe je uiteraard op basis van de nieuwste Java-frameworks, elegante code en continuous delivery. Wij geven je ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling. Wij kijken uit naar jouw persoonlijkheid, vakmanschap en wensen om de digitale wereld net iets slimmer te maken. Dat is werken met Java bij Ordina.

Mensen boven regels

We zorgen dat je snel aan innovaties werkt voor klanten in de zorg, financiële markt, overheid en industrie. Vanuit een agile Ordina-team vol creatieve geesten. Wij doen niet aan formele toestanden, dus geen rangen, standen en hokjes. We stellen mensen boven regels. Zonder up or out-mentaliteit.

Ruim baan voor jouw groei

Heb je de ambitie om pijlsnel te groeien? Ordina biedt je kansen om veel en vlug te leren. Samen met honderdvijftig andere Java-pro’s of juist op individueel niveau. Ontwikkel jezelf via de Ordina Academy en internationale seminars als JavaOne of Devoxx. Klaar voor the next step? Verzorg trainingen of profileer jezelf met scherpe presentaties in de markt.

JTech community

JTech is de gaafste Java-club van Nederland met 150 gedreven en creatieve developers die voorop willen lopen en dat ook echt doen! Je werkt aan innovatieve opdrachten en meestal in Ordina teamverband. Je krijgt vrij baan om te groeien en ontwikkelen zoals jij dat wilt. Ons Accelerator opleidingsprogramma brengt mediors in mum van tijd tot het niveau van een senior. Dankzij het unieke Codesmith opleidingsprogramma groei je als senior door tot Java Champion.

Java vacatures

Jij wil altijd vooroplopen met innovatieve oplossingen. Bij ons zet je je kennis van de nieuwste frameworks en tooling om in de beste oplossingen. Sluit je aan bij JTech en schrijf dagelijks code met impact. Bekijk snel onze Java vacatures en neem contact met ons op.