fbpx
jacascript code

JavaScript

Sluit je nu aan bij Ordina JSRoots

Bekijk alle vacatures in Javascript

JavaScript is een veelgebruikte scripttaal om webpagina’s interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen. Het script wordt door middel van HTML overgebracht in de webbrowser en wordt hierin uitgevoerd.

JavaScript bij Ordina

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Bij Ordina heet deze community JSRoots.

JSRoots is Ordina’s front-end community, een hechte club van specialisten met een passie voor JavaScript. Wij ontwerpen, testen en ontwikkelen applicaties met en voor onze klanten. Bij JSRoots krijg je vrij baan om te groeien en ontwikkelen zoals jij dat wilt. Tijdens onze events en meet-ups doe je nieuwe kennis op en deel je ervaringen met je collega’s. Naast de bekende conferenties heeft Ordina ook haar eigen conferenties (Code&Comedy, Codesmiths unite!) en meetups (Utrecht Frontend Meetup). Hierdoor kan iedereen zijn/haar kennis uitdragen op het eigen niveau.

Een nauwe band met collega’s is belangrijk om zakelijke en soms ook niet zakelijke dingen te kunnen bespreken. Naast de kennissessies komen we ook regelmatig bijeen om gezellige dingen met elkaar te doen. Gaming avond, lasergamen in de kelder, uit eten, escape room, weekend Ardennen en nog veel meer. Als collega’s, met partner en soms met het hele gezin. JSRoots is a way of living!

Je werkt met bekende technologieën als Angular, Vue en React. En nieuwe kennis van applicatieplatformen en programmeertalen. Ben jij klaar voor de eerste sprint?