fbpx
Foto Lowcode

Mendix

Sluit je nu aan bij Ordina Digital services

Bekijk alle vacatures in Mendix

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in hechte teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties.

Ordina ontwikkelt VGZ Zorg app

Low code ontwikkelen was nog nooit zo leuk als bij VGZ. Met Mendix kun je namelijk snel ontwikkelen en meteen functionaliteiten maken: als je klikt, gebeurt er iets.

Zo heeft Ordina in een High performance team voor VGZ de Zorg app gemaakt, waarmee klanten makkelijk hun zorg zaken kunnen regelen. En werken in zo’n team is inspirerend. Elke expertise draagt bij aan het eindresultaat en je leert continu van elkaar. Bekijk hier het verhaal van Niels de Haas:

Als Mendix developer werk je intensief samen met je team aan verschillende projecten om innovatieve business applicaties neer te zetten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de analyse van bedrijfsprocessen en de vertaling ervan naar nieuwe dynamische bedrijfsapplicaties. Het model-gedreven software platform Mendix maakt het mogelijk om snel en op maat bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Het is zodoende een stuk toegankelijker dan de klassieke programmeertalen. Je ontwikkelt met Mendix continue nieuwe functionaliteiten. Daarnaast blijf jij jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding.

Hoe ziet een dag van een Mendix developer eruit?

Bekijk het in deze vlog! Douwe Meuldijk werkt sinds anderhalf jaar bij Ordina als Mendix Developer en is momenteel aan de slag bij een overheidsklant. Hij vertelt waar hij mee bezig is, laat je meekijken met een digitale stand-up en werkt samen met zijn collega’s om een probleem op te lossen.

Digital services community

Ordina Digital Services garandeert voor klanten de continuïteit, groei en performance van hun websites, portals en apps. Je werkt in mooie projecten met het platform van Mendix. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je dé expert bent én blijft voor jouw platform. Bij Ordina Digital Services bepaal je zelf met je team en de klant hoe laat je begint en waar je werkt. Zo hou je werk en privé goed in balans.

Podcast: Werken bij Ordina Digital services

podcast werken bij Ordina Mendix Onze collega’s Bas, Jérémie en Aswin praten over het werken in crossborder teams en wat deze samenwerking hen brengt. Het is in ieder geval een unieke kans voor ondernemende developers, die overwegen om de overstap naar low-code te maken. Zij kunnen namelijk leunen op een enorm sterke community met kennis en ervaring.