Foto Lowcode

Mendix

Sluit je nu aan bij Ordina Digital services

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in hechte teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties.

Als Mendix developer werk je intensief samen met je team aan verschillende projecten om innovatieve business applicaties neer te zetten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de analyse van bedrijfsprocessen en de vertaling ervan naar nieuwe dynamische bedrijfsapplicaties. Het model-gedreven software platform Mendix maakt het mogelijk om snel en op maat bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Het is zodoende een stuk toegankelijker dan de klassieke programmeertalen. Je ontwikkelt met Mendix continue nieuwe functionaliteiten. Daarnaast blijf jij jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding.

VGZ Zorg app

Low code ontwikkelen was nog nooit zo leuk als bij VGZ. Met Mendix kun je namelijk snel ontwikkelen en meteen functionaliteiten maken: als je klikt, gebeurt er iets.

Zo heeft Ordina in een High performance team voor VGZ de Zorg app gemaakt, waarmee klanten makkelijk hun zorg zaken kunnen regelen. En werken in zo’n team is inspirerend. Elke expertise draagt bij aan het eindresultaat en je leert continu van elkaar. Bekijk hier het verhaal van Niels de Haas:

Lennart, Mendix developer, over werken bij Ordina


Lennart Spaans is Mendix developer en werkt sinds 2018 bij Ordina. In dit interview vertelt hij waarom de keuze is gevallen op Ordina, hoe hij voorop blijft lopen in zijn vakgebied en waarom werken bij Ordina specifiek nou zo leuk is. Lees hier zijn hele interview. 

Digital services community

Ordina Digital Services garandeert voor klanten de continuïteit, groei en performance van hun websites, portals en apps. Je werkt in mooie projecten met de platforms van Bloomreach en Mendix. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je dé expert bent én blijft voor jouw platform. Bij Ordina Digital Services bepaal je zelf met je team en de klant hoe laat je begint en waar je werkt. Zo hou je werk en privé goed in balans.