fbpx
toetsenbord met vingerafdruk

Security & privacy

Sluit je nu aan bij Ordina Security & Privacy

Bekijk alle vacatures in Security & privacy

Digitale ontwikkelingen bieden veel kansen, maar brengen ook nieuwe dreigingen met zich mee. Hacking en identiteitsfraude zijn onderwerpen die bijna dagelijks in het nieuws zijn. Bij Security & privacy ga je jouw expertise inzetten om Nederland weerbaarder en veiliger te maken.

Onze Security & privacy teams adviseren klanten over complexe vraagstukken in de informatiebeveiliging, waarbij we risico’s en bedrijfsbelangen zorgvuldig tegen elkaar afwegen. Vervolgens zorgen we ook voor de implementatie en borging in de organisatie.

Bij Ordina brengen we de vakkennis van onze professionals bij elkaar in multidisciplinaire teams. Zo kijken we in teamverband naar de technische beveiligingsoplossingen, het beleid in de organisatie en werken we aan de bewustwording bij medewerkers. Het resultaat is een integrale aanpak voor onze klant. En als onderdeel van zo’n team leer jij elke dag van jouw collega’s met andere expertises.

Jouw ontwikkeling

Bij Ordina lopen we voorop in ons vak. Alleen zo kunnen we onze belofte ‘Ahead of Change’ aan klanten waarmaken. Wij bieden je daarom alle ruimte om je op inhoudelijk en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Je kunt hier continu leren en uitgroeien tot een échte Security & privacy expert.

Ga jij de uitdaging aan?

We hebben een stevige marktpositie en een grenzeloze ambitie om die verder uit te bouwen. Wil jij met jouw vakkennis bijdragen aan de digitale veiligheid van grote organisaties in Nederland? Bekijk dan onze vacatures!