Ben jij een ontdekker, verbinder of versneller?

Stay ahead of Change. Start at Ordina.

Ben jij Ahead of change?

Bij Ordina lopen we voorop in ons vak. Zo maken wij onze belofte ‘Ahead of change’ naar onze klanten waar. We zijn daarom altijd op zoek naar talenten die willen ontdekken wat er kan, verbinding zoeken met vernieuwende technologie en meerwaarde creëren met oplossingen die verder gaan dan de initiële vraag. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: We discover, we connect en we accelerate! Dat is waar we voor staan en hoe we de dingen doen.

Mousa loopt voorop door creatieve oplossingen te ontdekken!
Welk type ben jij? Ben jij een ontdekker, verbinder of versneller?
Dan voel je je vast thuis bij Ordina! Lees hier het verhaal van Mousa.

Je bent een ontdekker

Nieuwsgierig, leergierig en altijd op zoek naar innovatieve technologieën en trends, dat typeert jou. Je biedt je collega’s een frisse blik op elke uitdaging en ontdekt verborgen kwaliteiten in je team. Wij speuren naar wat er schuilgaat in jou, zodat je jezelf volop kan ontwikkelen.

Je bent een verbinder

In ieder project leg jij je eigen vakmanschap in de schaal, maar je beseft dat echte kwaliteit groeit door slimme samenwerking. Je vormt de schakel tussen het team, de klant en andere stakeholders. En door verschillende oplossingen te verbinden, maak je van één en één, drie.

Je bent een versneller

Je spot kansen in de markt, ontdekt talenten bij je collega’s en blijft jezelf ontwikkelen. Door je ontdekkingen slim te combineren, oplossingen te verbinden en die in te passen in toekomstgerichte strategische ambities, geef je iedereen een digitale voorsprong: jezelf, je collega’s en je klanten.

Onze klanten