fbpx
Werken als business consultant bij Ordina.

Business consultant

Nieuwsgierig naar vacatures in business consultancy?

De zakelijke motor van klanten finetunen, dat is Business Consulting bij Ordina. Met innovatieve strategieën en IT-oplossingen. Zodat ze snel kunnen wegrijden. Weg van de status-quo en van de concurrentie. Vanuit een bedrijfsstrategie maken wij de vertaling naar concrete oplossingen op de facetten mensen, processen en systemen. Doe jij mee?

Case – Jimmy verbindt alle treininformatie in één platform

Jimmy van Luttikhuizen is projectmanager bij Ordina en ingezet bij BeNe, een samenwerking tussen NS en de Belgische NMBS. Hij helpt BeNe bij de implementatie van een nieuw distributiesysteem, waarin de data van alle timetables en internationale treintickets samen komen.

Werken in High performance teams

Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire teams. Jouw expertise, persoonlijke ambities en de klantwens zijn de basis voor de samenstelling van onze High performance teams. Je wordt een onmisbare schakel in een team van professionals, dat het beste in elkaar naar boven haalt. Iedereen draagt bij vanuit zijn eigen vakmanschap en technologie. Zo blijf je van elkaar leren en sta je er dus nooit alleen voor.

Podcast ‘Werken in een Ordina High performance team’

Bij Ordina staat teamwork voorop! In onze High performance teams leer je als professional elke dag van je collega’s met een andere expertise. In deze podcast vertellen Laura Schreuder, Scrum Master, en Ivo Woltring en Philippe Tjon-A-Hen, beiden Technical Leads, hoe de teams samengesteld worden en hoe zij het werken in teams ervaren.

Herman, Scrummaster en Agile coach, over werken bij Ordina

Herman Meeuwsen is 53 jaar en werkt sinds april 2017 bij Ordina. Hij is scrummaster en agile coach en momenteel ingezet bij de Nationale Politie als scrummaster van een High performance team. In dit interview vertelt hij waarom de keuze is gevallen op Ordina, hoe hij voorop blijft lopen in zijn vakgebied en waarom werken bij Ordina specifiek nou zo leuk is. Lees hier zijn hele interview. 

Ordina Digital banking

Ordina biedt volop mogelijkheden voor jou om een actieve rol te spelen bij de verdere digitalisering van onze klanten in de financiële sector. Bouw mee met aansprekende projecten in High performance teams en ontwikkel je tot een Digital Banking-specialist met ons unieke pakket aan opleidingen. Wil jij werken aan de bank van de toekomst? Kom dan werken in ons Digital Banking-team. Lees meer. 

Onze klanten