Foto van onze business consultants
Stay ahead of
change.
Start at 
Ordina.

Business consultant

Nieuwsgierig naar vacatures in business consultancy?

De zakelijke motor van klanten finetunen, dat is Business Consulting bij Ordina. Met innovatieve strategieën en IT-oplossingen. Zodat ze snel kunnen wegrijden. Weg van de status-quo en van de concurrentie. Vanuit een bedrijfsstrategie maken wij de vertaling naar concrete oplossingen op de facetten mensen, processen en systemen. Doe jij mee?

Case – Jimmy verbindt alle treininformatie in één platform

Jimmy van Luttikhuizen is projectmanager bij Ordina en ingezet bij BeNe, een samenwerking tussen NS en de Belgische NMBS. Hij helpt BeNe bij de implementatie van een nieuw distributiesysteem, waarin de data van alle timetables en internationale treintickets samen komen.

Werken in High performance teams

Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire teams. Jouw expertise, persoonlijke ambities en de klantwens zijn de basis voor de samenstelling van onze High performance teams. Je wordt een onmisbare schakel in een team van professionals, dat het beste in elkaar naar boven haalt. Iedereen draagt bij vanuit zijn eigen vakmanschap en technologie. Zo blijf je van elkaar leren en sta je er dus nooit alleen voor.

Onze klanten

Met ruim 450 ambitieuze business consultants, maken we het verschil bij grote klanten binnen de overheid en industrie. Maar ook in de financiële dienstverlening lopen we voorop.